Esquerra Unida i Alternativa
Blanes
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Enllaços    » Contacte  

Notícies


Concentració: Aturem el genocidi del poble palestí

Dijous, 31 de Juliol de 2014

 

Tal com ja sabeu el poble palestí esta sofrint una massacre per part d'Israel, ​amb ja més de 1000 persones mortes, la majoria civils i moltes d'elles infants. El president de la Generalitat, Artur Mas, va rebutjar condemnar aquesta massacre al Parlament de Catalunya, com li ho demanava el grup parlamentari d'ICV-EUiA. Davant d'aquesta greu situació i de la indiferència dels governs autonòmics i central de dretes, ha estat la gent qui ha pres la iniciativa, tal com ho demostren les nombroses manifestacions i concentracions al carrer en solidaritat amb el poble palestí.
En aquesta mateixa línia s'estant presentant arreu de Catalunya mocions demanant la condemna del genocidi que està patint el poble palestí a mans d'Israel, per això el proper dijous 31 de juliol el grup municipal d'EUiA-ICV de Blanes, presentarà una moció contra els bombardejos d'Israel sobre Gaza i en suport del poble palestí.

Amb aquest motiu us convoquem a una concentració davant l'Ajuntament de Blanes, el dijous 31 a les 19 h, en la que llegirem un manifest de condemna. Cal que tothom sàpiga que no volem ser còmplices d'aquesta matança i que volem que s'aturin els atacs indiscriminats a la població palestina.
 
Us demanem que participeu en aquesta concentració i que fem sentir les nostres veus en defensa del poble palestí.
 
A les 18,30 tindrà lloc una acció sorpresa reivindicativa i a les 19,30 es procedirà a la lectura d'un manifest.
 

 

 

Esquerra Unida i Alternativa - Blanes