Esquerra Unida i Alternativa
Camp de Tarragona
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Enllaços    » Contacte  

Notícies

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, candidat a les primàries d’Alternativa Altafulla per escollir el cap de llista a les properes eleccions
Tota la ciutadania de la vila podrà participar a les primàries, que se celebraran aquest gener, per Internet o de forma presencial Dijous, 08 de gener de 2015 Imprimir compartir, comunitats virtuals

Divendres, 09 de Gener de 2015

 

 

L'actual alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso Cantorné, és l'únic candidat que concorre a les primàries d'Alternativa Altafulla-Entesa per escollir el cap de llista de la formació que ha guanyat les darreres dues eleccions municipals i que governa el municipi amb una còmode majoria estable per la coalició amb altres dues formacions.

Fèlix Alonso ha optat en repetir com a cap de llista després d'haver presentat els avals corresponents per aquestes primàries obertes al conjunt de la població. Qualsevol persona, estès afiliada a EUiA o no, podia optar a participar a les primàries i qualsevol persona d'Altafulla podrà participar en l'elecció del cap de llista d'Alternativa Altafulla-Entesa.

El 14 de gener s'obre el procés de votació que es tancarà el 21 per votar per Internet. El 22 i el 23 de gener es podrà votar en una taula instal·lada a la sortida de les dues escoles d'ensenyament i el 24 de gener es tancarà el procés de primàries amb una taula instal·lada pel matí a la plaça dels Vents i al migdia al carrer Marqués de Tamarit.

La pregunta que hi haurà a les paperetes de votació és “Vols que Felix Alonso sigui el cap de llista i alcaldable d Alternativa Altafulla a les  municipals del 24 de maig?”. Les opcions «Sí, No i en blanc».

El resultat es donarà a conèixer quan es tanqui la darrera taula el 24 de gener.  Posteriorment s'obrirà el procés per escollir la resta de la llista d'Alterantiva Altafulla-Entesa.

A més de ser l’actual alcalde d’Altafulla, Alonso també coordina EUiA al Camp de Tarragona.


Imprimir compartir, comunitats virtuals  
 
ampliar imatge
L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso.

camptarragona@euia.cat

 Esquerra Unida i Alternativa - Camp de Tarragona:
Avinguda Ramón y Cajal, 62, 1r F - 43005 Tarragona  //  977 218 869  //  camptarragona@euia.cat  //  euia.cat/camptarragona/      

Correus electrònics de les assemblees territorials d'EUiA al Camp de Tarragona:
tarragones@euia.cat -  baixcamp@euia.cat - baixpenedes@euia.cat - roda@euia.cat - altcamp@euia.cat
vilaseca@euia.cat - montmell@euia.cat - puigpelat@euia.cat - - baixgaia@euia.cat - concabarbera@euia.cat