Esquerra Unida i Alternativa
Camp de Tarragona
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Enllaços    » Contacte  

Notícies

Lluís Rabell: “Som la candidatura de les classes populars i de les lluites i les conquestes socials”
El cap de llista assegura que sota un govern de Catalunya Sí Que es Pot “les constructores pagaran els impostos que els pertoquen però no comissions al partit que governa”, en referència al 3%

Dilluns, 31 de Agost de 2015

Imprimir compartir, comunitats virtuals

El cap de llista de Catalunya Sí Que es Pot, Lluís Rabell, ha afirmat durant la foto d’equip de la candidatura que els homes i les dones que la integren “representen les classes populars i les lluites i les conquestes socials”. “És una candidatura de la gent senzilla que sempre ha fet de la lluita per les llibertats una bandera”, ha destacat el candidat a la presidència de la Generalitat. Rabell ha reiterat el compromís de la candidatura en la lluita contra la corrupció i ha assegurat que sota un govern de Catalunya Sí Que es Pot “les constructores pagaran els impostos que els pertoquen, però no comissions al partit que governa”, en referència al 3%.


Lluís Rabell ha assenyalat Catalunya Sí Que es Pot “entra a la batalla electoral amb l’ambició d’esdevenir referent de la Catalunya social i liderar un govern de canvi”. En aquest sentit, ha dit que els candidats i candidates que l’acompanyen a les llistes “reflecteixen molt bé que volem fer una política de rescat social per donar resposta als milers de dones i homes que pateixen les politiques d’austeritat del PP i de CdC”. Ha recordat que “els moviments socials tenen una gran experiència d’atreure el millor de la intel·lectualitat compromesa, i aquestes persones representen perfectament aquesta força i aquestes conquestes”.


“Volem liderar un aixecament democràtic per regenerar l’economia, crear llocs de treball i impulsar una política mediambiental sostenible”, ha subratllat el cap de llista, que ha reiterat el compromís de la candidatura en la lluita contra la corrupció: “Sota un govern de Catalunya Sí Que es Pot les constructores pagaran els impostos que els pertoquen, però no pagaran comissions al partit que governa”, ha assegurat, en referència al 3%. Per últim, Rabell ha insistit en que “volem l’empoderament de la ciutadania de Catalunya perquè que pugui decidir el seu futur, la relació amb Espanya però moltes altres qüestions”. “Nosaltres ens creiem de veritat el dret a decidir”, ha conclòs.


Sara Vilà: “Aturarem el Consorci de Lleida que privatitza la sanitat”

La cap de llista per Lleida, Sara Vilà, ha recordat que aquests anys les terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran han hagut de patir les polítiques dels governs de CiU, que “s’assemblen molt a les del PP”. “Una d’elles és la creació del Consorci Sanitari de Lleida, que suposa el desmantellament de l’ICS”, ha assenyalat Vilà, que ha destacat la voluntat d’aturar-lo. La candidata ha destacat que front la privatització de la sanitat pública impulsada per CdC s’ha aixecat una gran mobilització, amb la recollida de 38.000 signatures, a favor d’un model 100% públic. També ha denunciat el sobrecost del Canal Segarra-Garrigues, i ha assegurat que Catalunya Sí Que es Pot “acabarà amb aquestes politiques de serveis públics venuts a les empreses privades”.


Marc Vidal: “Donarem la sorpresa a les comarques gironines”

El cap de llista per Girona, Marc Vidal, ha mantingut que Catalunya Sí Que es Pot “donarà una sorpresa a les comarques gironines”. “La llista de les comarques gironines coneix de primera mà els efectes de la crisi i el territori, i tenim molt clar que la nostra aposta serà per la sobirania, per la feina i per als drets de la gent”, ha subratllat Vidal. En aquest sentit, ha afegit que” “la sobirania es moltes més coses dels que alguns ens fan creure”, i ha posat com a exemple la sobirania energètica: “Tots hem patit l’amenaça del fracking, que significa la degradació del territori i la ruïna per als nostres pescadors i el turisme”.


Gerard Bargalló: “Projectes com Barcelona World precaritzen la gent”

Per últim, el cap de llista per Tarragona, Gerard Bargalló, ha reiterat el compromís dels homes i les dones que l’acompanyen amb els problemes que existeixen al territori, com els casos de corrupció con el cas Innova o els macroprojectes de construcció, que “no necessiten governs que facin maquillatges puntuals sinó polítiques actives que permetin la sosteniblitat del creixement”. En aquest sentit ha assenyalat el projecte de Barcelona World i els Jocs del Mediterrani, que “beneficien els de sempre i precaritzen la classe treballadora”. “Catalunya Sí Que es Pot és la garantia del canvi que necessitem”, ha conclòs.

camptarragona@gmail.com

 Esquerra Unida i Alternativa - Camp de Tarragona:
Avinguda Ramón y Cajal, 62, 1r F - 43005 Tarragona  //  977 218 869  //  camptarragona@euia.cat  //  euia.cat/camptarragona/      

Correus electrònics de les assemblees territorials d'EUiA al Camp de Tarragona:
tarragones@euia.cat -  baixcamp@euia.cat - baixpenedes@euia.cat - roda@euia.cat - altcamp@euia.cat
vilaseca@euia.cat - montmell@euia.cat - puigpelat@euia.cat - - baixgaia@euia.cat - concabarbera@euia.cat