www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet crida a tots i totes les ciutadanes a votar perquè “molts canvis d’esquerres als pobles i ciutats de Catalunya vénen d’un vot”
El coordinador general d’EUiA ha exercit el seu dret a vot aquest migdia a Montcada i Reixac, acompanyat dels candidats de la coalició en aquest municipi
Diumenge, 24 de maig de 2015
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, ha cridat aquest diumenge a votar a “perquè molts canvis d’esquerres als pobles i ciutats de Catalunya, començant per Barcelona, vénen d’un vot”. Nuet ha fet aquestes declaracions després de votar, poc després d’aquest migdia, a Montcada i Reixac, a on ha acudit acompanyat d’una vintena de membres de l’assemblea local d’EUiA i pels candidats d’ICV-EUiA al municipi, Laura Campos i Òscar Gil.

El vot decisiu, ha afegit Nuet adreçant-se als i les votants, “és el teu, i el teu, i el teu, i el de tanta gent que encara s’ho està pensant fins als darrers moments”. “Aquest vot pot ser decisiu, pot obrir noves etapes, ens pot donar una gran alegria”, ha afegit el coordinador d’EUiA, que ha conclòs que “la gent que ha patit i la gent que ha lluitat es mereix un èxit i es mereix un canvi”.

Nuet ha fet aquestes declaracions després de votar, poc després de les dotze, al CEIP Reixac del seu municipi, Montcada. El coordinador d’EUiA ha votat acompanyat d’una vintena d’activistes d’ICV-EUiA, entre ells els regidors Alba de Lamo, Laura Campos i Òscar Gil. Aquest dos ocupen els llocs 1 i 2 de la candidatura que la coalició presenta en aquest municipi vallesà.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, vota aquest diumenge a les eleccions municipals a Montcada i Reixac.

Òscar Gil, número dos de la candidatura d'ICV-EUiA a Montcada i Reixac, vota acompanyat de l'alcaldable roja i verda al municipi, Laura Campos.

Foto de família d'activistes d'ICV-EUiA a Montcada i Reixac després que alguns d'ells hagin votat aquest migdia al CEIP Reixac.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA