www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
EUiA expressa el seu condol per les víctimes dels atemptats a Brussel·les
“Hem d’assegurar la pau com a primer factor preventiu del terrorisme”, assenyala el coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa, Joan Josep Nuet
Dimarts, 22 de març de 2016
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Esquerra Unida i Alternativa expressa el seu condol als familiars, amics i amigues de les víctimes dels atemptats d’avui a Brussel·les i la seva solidaritat amb el poble belga. El coordinador general de la formació, Joan Josep Nuet, assenyala que els atacs “són una aberració, una barbaritat”, i desitja que aquests fets “no portin a reaccions fora de context”.

Nuet reclama que les persones refugiades “no paguin els plats trencats” dels atemptats, i defensa que “l’atenció als refugiats continua sent una prioritat fonamental”. En aquest sentit, reitera la seva condemna a l’acord per deportar les persones refugiades a Turquia, que qualifica d’una “vergonya i un cop molt dur a l’ideal europeu”.

“Les guerres que han crescut a la llum de l’acció d’occident ens estan passant una factura terrible”, lamenta Nuet, que insta a “assegurar la pau com a primer factor preventiu del terrorisme”. “Les conseqüències sempre les paguen els mateixos. Tant allà, amb les guerres, com aquí, amb les víctimes innocents”, conclou.


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA