www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
EUiA posa en marxa el bloc de la 7a Assemblea Nacional
La formació obre el període de debat per a que militants, simpatitzants i qualsevol ciutadà pugui compartir les seves reflexions, crítiques i propostes
Divendres, 08 de juliol de 2016
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Esquerra Unida i Alternativa ha posat en marxa aquest divendres el bloc de la 7a Assemblea Nacional de la formació, que se celebrarà els propers 29 i 30 d’octubre. A través d’aquesta eina, militants i simpatitzants poden participar en la preparació de l’Assemblea.

Amb la posada en marxa del bloc, EUiA obre el període de debat de l’Assemblea. La proposta de document polític aprovada en el Consell Nacional del passat 2 de juliol serà ara discutida i esmenada per les assemblees de base d’EUiA, i també per la gent amiga d’EUiA i per qualsevol ciutadà/na que vulgui compartir les seves reflexions, crítiques i propostes.

El bloc de la 7a assemblea contindrà tots els documents relatius a l’esdeveniment, el calendari, normes i reglament, així com els diversos articles que facin arribar les persones que vulguin aportar elements per a la reflexió i el debat. 


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA