www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet participa a la reunió de la comissió comarcal ampliada d'EUiA del Vallès Occidental
A la trobada es va analitzar la victòria a Catalunya d'En Comú Podem, la situació i els problemes de les classes populars i treballadores i la necessitat d'articular la unitat popular
Dimecres, 13 de juliol de 2016
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Aquest dimarts 12 de juliol es va celebrar la reunió de la comissió comarcal ampliada d'EUiA del Vallès Occidental a la seu d’EUiA de Terrassa, la Casa del Poble Manuel Linares. El debat va comptar amb la participació del coordinador general d'EUiA i diputat de Catalunya Sí que es Pot, Joan Josep Nuet.

Durant la trobada es van abordar, entre d’altres temes, el resultat de les eleccions i la victòria a Catalunya d'En Comú Podem, la situació i els problemes de les classes populars i treballadores, les properes retallades que vol imposar la Troika i el PP i la necessitat d'articular les confluències i la unitat popular, així com de reactivar la mobilització social.

A més, es va presentar i iniciar el procés i debat de cara a la 7a Assemblea Nacional d'EUiA, que tindrà lloc el 29 i 30 d'octubre d'aquest any. 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, participa a la reunió de la comissió comarcal ampliada d'EUiA del Vallès Occidental.

Imatge de la reunió celebrada a la Casa del Poble Manuel Linares.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA