www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Xavi Nieto, nou coordinador local d’EUiA de Cerdanyola
L’assemblea local de la formació renova la comissió política
Dilluns, 25 de juliol de 2016
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El 15 de juliol passat, l’Assemblea d’EUiA de Cerdanyola del Vallès va aprovar les principals línies de treball per al nou curs polític i va renovar el seu equip, encapçalat a partir d’ara pel jove coordinador Xavi Nieto, que substitueix la companya Carmen Rebollo. La nova direcció s’ha compromès a consolidar “una organització forta, que pugui contribuir a la creació d’una base social cohesionada, basada en valors feministes, republicans, de transparència i de radicalitat democràtica.”

La comissió política d’EUiA de Cerdanyola treballarà en els pròxims mesos en un pla d’acció sota els principis d’una persona un vot, d’inclusivitat i de polítiques d’esquerres que caracteritzen la formació, en la creació d’un espai més ample, que permeti la confluència dels diferents actors polítics, culturals i activistes d’esquerres de la ciutat vallesana.

Finalment, l’Assemblea local –que va comptar amb la presència del coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet- va decidir retre homenatge al company Saturnino Bernal amb la idea de posar el seu nom a un carrer o espai de Cerdanyola i reconèixer així els valors i principis que va defensar, buscant el suport i la col·laboració d’altres entitats i organitzacions.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
'Selfie' del coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, amb l'assemblea de Cerdanyola. A l'esquerra amb barba, Xavi Nieto, nou coordinador local.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA