www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Marisol Martínez: "La prioritat d'EUiA és donar suport a la vaga general convocada pels sindicats i sumar esforços amb l'esquerra social i política per a què sigui un èxit"
La coordinadora de la formació a Sabadell es va reunir ahir amb representants de la Federació d’Associacions de Veïns de la localitat per coordinar esforços La setmana vinent tindran una nova reunió amb sindicats i forces polítiques
Dijous, 22 de juliol de 2010
Imprimir compartir, comunitats virtuals


La coordinadora d’EUIA de Sabadell i regidora, Marisol Martínez, es va reunir ahir dimecres, a la seu de la formació política, amb representants de la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell (FAV). L’objectiu de la trobada, segons Martínez, és “contribuir a la creació  d’espais unitaris de suport a la vaga general als municipis del Vallès Occidental”. A la reunió hi van participar Juan Guil i Amador Ruiz, representants de la FAV de Sabadell, i també el president d’ICV de la localitat, Aureli Calvo.

Tant les organitzacions politiques com els representants veïnals han coincidit en què “és necessari unificar i coordinar les accions encaminades a informar dels motius que porten a secundar i recolzar aquesta vaga general”.

Pel que fa a EUiA, la seva responsable local ha recordat que la seva formació “hem expressat des del primer moment el nostre suport a la vaga general contra la reforma laboral -convocada per CCOO i UGT pel pròxim 29 de setembre-, així com la nostra disposició a posar-nos al servei dels sindicats”, ha declarat Martínez. En aquesta línia, EUiA de Sabadell  té  previst participar en una nova reunió la setmana vinent, on seran presents els representants dels sindicats majoritaris, de les entitats veïnals i dels partits polítics.

Per a Marisol Martínez, “aquesta convocatòria de vaga necessitarà  d’un acompanyament ciutadà i del treball conjunt de les forces de l’esquerra social i política
pel moment tan complex i difícil que vivim”. Per això des d’EUiA “ens proposem com a línia prioritària de treball el suport i l’extensió dels motius  que porten a la convocatòria d’aquesta vaga general”. La coordinadora d’EUiA de Sabadell creu necessari “contribuir a què el moviment veïnal col·labori amb les organitzacions sindicals, per tal d’estendre els motius de la vaga a tota la nostra ciutat i contribuir a l’èxit de la mobilització, imprescindible per a garantir la pervivència dels drets laborals i socials”, i per a defensar també “l’estat social i democràtic de dret al conjunt de l’Estat espanyol”.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Marisol Martínez, coordinadora d'EUiA de Sabadell.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA