www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Jordi Miralles diu que "a Roda de Barà cal una nova majoria d'esquerres"
Diumenge, 22 de agost de 2010
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, que avui ha participat al dinar d'EUiA de Roda de Barà (El Tarragonès) per celebrar la festa major del municipi, ha declarat que "a Roda de Barà cal una nova majoria d'esquerres enfront d'una oposició mafiosa que determina els plens municipals". Davant les candidates del PSC i d'ERC, Miralles ha destacat que "la nova regidora d'ICV-EUiA, Encarna Ramírez, farà tot el possible per aconseguir una majoria d'esquerres a la localitat".

Al dinar hi han assistit aproximadament una cinquantena de persones. Cal destacar la participació al dinar de Jordi Miralles, de Fèlix Alonso, director general del Govern català i membre de la Permanent d'EUiA, de Mayte Huerta, alcaldessa de Roda de Barà, i d'Olga Vinuesa, cap de llista d'ERC.

Després de donar la benvinguda als nous militants d'EUiA del municipi, Miralles ha recordat la necessitat d'acompanyar la vaga general de 29-S, "ja que no podem permetre que les joves generacions visquin pitjor i amb menys drets que els seus pares o avis". Per a Miralles, "la vaga la convoquen els sindicats, però ens afecta a tots". "Cal que el PSOE rectifiqui", ha afegit.

El líder d'EUiA ha defensat també el compromís d'EUiA amb l'assoliment d'una nova majoria d'esquerres a les pròximes eleccions catalanes i amb l’obra del Govern de Catalunya, "perquè l'arribada de CiU a la Generalitat suposaria una involució conservadora".

EUiA de Roda de Barà té instal·lada al carrer, durant tota la festa major, una guingueta en què s'ofereixen entrepans i begudes.


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA