www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Miralles: "La Diada d'aquest any és la del compromís i no de la lamentació"
El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, aposta pel compromís social i nacional durant la manifestació de l’Onze de Setembre
Dissabte, 11 de setembre de 2010
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa, Jordi Miralles, ha remarcat durant la manifestació en motiu de l’Onze de Setembre que la Diada d’enguany és la “del compromís i no de la lamentació”. Miralles ha apel·lat al “compromís social i també de país” exigint el compliment íntegre de l’Estatut. En aquest sentit, el també diputat al Parlament ha recordat que la Diada d’aquest any “no té res a veure amb la de l’any passat” ja que, d’una banda, “venim de la sentència del Tribunal Constitucional” i, de l’altra, “estem a pocs dies de la vaga general del 29 de setembre i de les eleccions”.


El coordinador general d'EUiA ha defensat "el dret a decidir dels catalans i l'aposta pel model federal i plurinacional d'ICV-EUiA" i també ha recordat que el compromís de la seva formació és amb una Catalunya plural i social. Per aquest motiu, Miralles ha cridat a la “defensa dels drets socials i nacionals” i ha recordat que el 29 de setembre, dia de la vaga general, és una bona oportunitat per sortir al carrer i reclamar al govern espanyol una rectificació de la seva política econòmica.

EUiA ha participat a la tradicional manifestació en motiu de l’Onze de Setembre i ho ha fet amb un lema propi “Més drets nacionals, més drets socials”. Miralles ha estat acompanyat pel senador i la diputada d’EUiA, Joan Josep Nuet i Mercè Civit, i una nodrida representació del partit.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
EUiA participant a la manifestació de l'Onze de Setembre amb lema propi "Més drets nacionals, més drets socials"

El senador i la diputada d'EUiA, Joan Josep Nuet i Mercè Civit, encapçalant la pancarta de la manifestació

El coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, entrevistat per BTV

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA