www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Els treballadors de la cultura denuncien mesures econòmiques “d’agressiva orientació neoliberal” i se sumen a la vaga general
Les cotxeres de Sants acolliran divendres 17 un concert per la vaga general
Dimarts, 14 de setembre de 2010
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Els treballadors i les treballadores del món de la cultura a Catalunya s’han adherit a la vaga general del 29 de setembre mitjançant una manifest on denuncien que “el govern ha signat un pacte amb la dreta i els empresaris per imposar mesures d’una agressiva orientació neoliberal”.

Consideren que la crisi actual ve motivada per anys de “desregulació política dels mercats i l’avarícia de l’economia especulativa” i que, ara, es pretén utilitzar la crisi per justificar una reforma laboral que només en beneficia als causants i “afebleix el poder dels estats i la capacitat política dels ciutadans”. Per tot plegat, s’insta als governs a deixar d’estar sotmesos a les lleis dels mercats financers i a defensar als ciutadans de “l’assalt dels especuladors”.

Per mobilitzar la ciutadania de la importància de secundar la vaga, els treballadors de la cultura, amb el suport dels sindicats, han organitzat un concert el proper divendres 17 de setembre a les 20.30 a les cotxeres de Sants, a Barcelona. Hi actuaran una vintena d’artistes entre els quals hi ha Jofre Bardagí, Sílvia Comes, Le Croupier, Albert Fibla, Dani Flaco, Verdcel i Gerard Quintana. El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, també assistirà al concert.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Cartell promocional del concert


 Documents relacionats
Descargar
Dimarts, 14 de setembre de 2010

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA