www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Joan Josep Nuet, sobre el soterrament a Montcada de la línia Barcelona-Portbou: "Hem d’estar units per pressionar al govern"
La Plataforma Tracte Just confirma l’assistència a l’assemblea del 4 d’octubre del senador Nuet i de cinc diputats al Congrés
Dimarts, 28 de setembre de 2010
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Representants de la Plataforma Tracte Just, Soterrament Total s’han reunit aquest dimarts amb el senador d'Entesa Catalana pel Progrés per ICV-EUiA, el montcadenc Joan Josep Nuet , que s’ha compromès a interpel·lar al Ministre de Foment, José Blanco, sobre el projecte de soterrament de la línia ferroviària Barcelona-Portbou al seu pas per Montcada i demanar que es doti de pressupost en aquest exercici. El senador ha confirmat la seva assistència a l’Assemblea General Extraordinària que el col·lectiu ha convocat per dilluns 4 d’octubre a l’ABI (19.30h) i ha remarcat la importància que “els grups polítics catalans es mantinguin units sobre aquest tema perquè és la millor manera de pressionar el govern”.

A la reunió també ha assistit el portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Josep M. González, acompanyat del regidor ecosocialista Òscar Gil. A més de Nuet, a l’assemblea han confirmat la seva assistència els diputats Isabel Lopez (PSC), Pere Macias (CiU), Dolors Montserrat (PP), Francesc Canet (ERC) i Joan Herrera (ICV-EUiA).


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El senador d'EUiA, Joan Josep Nuet, envoltat dels membres de la plataforma Tracte Just

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA