www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
EUiA de L'Hospitalet es manifesta contra Plataforma per Catalunya
Dissabte, 23 de octubre de 2010
Imprimir compartir, comunitats virtuals


EUiA de L'Hospitalet, amb Alfonso Salmerón al capdavant, ha participat aquest matí en la manifestació en contra de Plataforma per Catalunya  que ha tingut lloc a la ciutat amb motiu de la celebració, aquesta tarda,  d’un acte del partit xenòfob a L'Hospitalet.

Més de 300 persones s’han concentrat a la Plaça de l'Acollidora de L'Hospitalet del Llobregat per rebutjar l'acte d'un partit que propugna la xenofòbia, el racisme i la confrontació entre persones com a eixos del seu discurs polític. Crits com "Feixisme mai més"; ""Fora feixisme de L'Hospitalet", han acompanyat la breu marxa que ha recorregut els carrers que separen la Plaça de l'Ajuntament del monument de l'Acollidora a la Rambla de la ciutat, símbol històric que mostra L'hospitalet com un lloc d'acollida i vinguda de milers de persones, abans de la resta d'Espanya, i ara de tot el món.

A la manifestació han participat persones a títol individual i representants d'organitzacions com EUiA, Centre d'Estudis de L'H, UGT, CCOO, FAVL'H, , ICV, ERC, Maulets, Waslala-La, Chichigua, Asamblea de BArri, entre d'altres.

La marxa pacífica ha acabat amb la lectura del manifest i amb el compromís de les entitats per treballar plegades contra qualsevol expressió de feixisme i xenofòbia i de donar solucions als problemes quotidians de convivència.


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA