www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Miralles reclama la mobilització de l'electorat d'esquerres per tornar a ser majoria al Parlament
El coordinador general d’EUiA creu que el “resultat electoral de l’esquerra en general, i d’ICV-EUiA, en concret, dependrà de la participació”
Diumenge, 21 de novembre de 2010
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El candidat número 3 d’ICV-EUiA a les eleccions al Parlament de Catalunya i coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha afirmat que “el resultat electoral de l’esquerra en general, i de la seva coalició en concret, dependrà del nivell de participació” dels ciutadans. Miralles s’ha mostrat convençut que si la gent d’esquerres es mobilitza es pot “repetir una nova majoria d’esquerres” i, per això, creu que és essencial la feina de proximitat que ja estan fent tots els candidats i candidates de la coalició per “motivar l’electorat” a anar a votar el 28-N.

El candidat ha fet aquestes declaracions en resposta a les enquestes sobre intenció de vot aparegudes aquest diumenge en alguns diaris i ha recordat l’existència d’enquestes realitzades per altres rotatius on s’atorga un creixement d’escons a ICV-EUiA. El coordinador general d’EUiA ha criticat, també, que la coalició pot obtenir uns magnífics resultats en algunes circumscripcions com Barcelona però que això no es tradueixi en escons causa de l’actual distribució d’escons que estableix la llei electoral.

Publicació del patrimoni dels candidats

D’altra banda, el número 3 de la coalició s’ha mostrat satisfet de conèixer els patrimonis de tots els caps de llista a les eleccions i ha remarcat que ICV-EUiA ha contribuït d’aquesta manera a la “transparència del país”.


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA