www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet encoratja la gent d'ICV-EUiA a convèncer els votants indecisos que "quan es mobilitzen ho fan per l'esquerra"
El senador d'EUiA intervé a l'acte central de la coalició a Barcelona juntament amb Ricard Gomà i Dolors Camats
Dimarts, 23 de novembre de 2010
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El senador d’EUiA, Joan Josep Nuet, ha iniciat la seva intervenció a l’acte central d’ICV-EUiA al centre cívic Parc Sandaru dient que Ricard Gomà i el seu equip a l’Ajuntament de la ciutat són “l’exemple viu de què es pot sortir de la crisi per l’esquerra amb més polítiques socials” i ha explicitat el suport que prestarà a la candidatura de Barcelona a les pròximes eleccions municipals de maig de 2011. Nuet també ha volgut destacar en la recta final de campanya el “bon ambient que es respira als actes de la nostra coalició” i en concret ha afirmat que “la nostra gent en surt contenta pel discurs polític i per les propostes”. Segons el senador “la nostra coalició és una eina necessària, tenim un projecte il·lusionant que dóna esperança davant la crisi que ens colpeja”. Nuet ha afegit que ICV-EUiA “treballem en política amb ideals, principis i valors” i ha destacat la segona part de l’eslògan de campanya: “Oferim solucions perquè som gent que toquem de peus a terra, estem per solucionar els problemes quotidians de la gent”, ha assegurat referint-se a les més de 1.300 propostes programàtiques de la coalició roig i verda, entre les quals ha citat la proposta de llei hipotecària amb la limitació de l’endeutament familiar per evitar que moltes persones, que no poden fer front a la quota que deuen als bancs perdin la vivenda, o les polítiques industrials actives per a crear ocupació.

Nuet ha insistit en què la gent d’ICV-EUiA es caracteritza per la coherència amb els seus principis, “fem el que diem”, en contraposició a altres forces polítiques a qui ha responsabilitzat de la desafecció perquè “un dia diuen una cosa i passat un temps diuen el contrari” –i ha posat d’exemple la nova ministra d’Exteriors, Trinidad Jiménez, que “quan era secretaria d’estat defensava la llibertat del poble sahrauí i ara fa costat al govern marroquí”.

Per acabar, el senador Nuet ha advertit que “la dreta està molt descarada” i ha encoratjat la militància tot dient que “ nosaltres la podem aturar”. Així, ha senyalat que les enquestes evidencien que hi ha 300.000 persones que encara no han decidit anar a votar i ha recordat que quan aquests votants indecisos es mobilitzen “ho fan per l’esquerra”. Nuet ha apel·lat al “gran projecte” d’ICV-EUiA per a què els afiliats i afiliades de les dues formacions de la coalició facin un darrer esforç per “il·lusionar a la gent” i convèncer per a què votin ICV-EUiA el pròxim 28-N.

L’acte central de Barcelona ha omplert la sala d’actes del Parc Sandaru. Ha estat presentat pel portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Ricard Gomà, qui ha situat com a triple repte per aquestes eleccions: la mobilització per organitzar la ciutdania front els mercats, la defensa d’uns valors que fan creïble la política des de l’honestedt i la transparència, i el fet de promoure propostes alternatives d’esquerres i ecologistes per sortir de la crisi econòmica i social.

La intervenció de clausura ha anat a càrrec de la diputada i número 2 de la candidatura per Barcelona, Dolors Camats.


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA