www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
ICV-EUiA lamenta que s'hagin perdut dos dies amb el "debat estèril" del cara a cara
Miralles adverteix al PSC que “la gent d’esquerres ja no traga amb les aixecades de cella” i que “el dia de les eleccions és el 28-N i no el 28-D, dia dels Sants Innocents”
Dimarts, 23 de novembre de 2010
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El cap de llista d’ICV-EUiA, Joan Herrera, ha lamentat des de Sabadell, on avui s'ha fet davant unes 300 persones l'acte central de campanya del Vallès Occidental, que s'hagin perdut dos dies amb el "debat estèril" del cara a cara entre Mas i Montilla que fa que "la gent cansi i es quedi a casa”. “Durant dos dies no hem parlat de política”, ha dit Herrera, “i així dissimulen i acaben cansant a la gent” i “això no ho vull”.

El secretari general d'ICV ha alertat, també, a la gent que es vol quedar casa o votar en blanc que aquesta opció és “un luxe” i l’endemà de les eleccions el seu vot es traduirà en “silenci davant les retallades” i llavors “es lamentaran que el seu malestar no s’expressa com voldrien”. És per això que Herrera ha proposat aque no es quedin a casa ni votin en blanc perquè “no ens ho podem permetre i hem d’alçar la veu” .

De la seva banda, el número 3 d’ICV-EUiA a les eleccions, Jordi Miralles, ha llençat un missatge a tota “l’artilleria” que vindrà al tancament de campanya del PSC per recordar-los que “les eleccions són el 28 de novembre, no el 28 de desembre que és el dia dels innocents”. Miralles ha etzibat a Felipe González, Rodríguez Zapatero, Montilla i Chacón que “l’esquerra catalana ja no traga amb el vot útil i amb les aixecades de cella” i ha demanat a la gent d’esquerres que té dubtes o vol votar en blanc, i a la gent que està emprenyada o desconcertada amb el PSC i el PSOE que no es quedin a casa i vagin a votar a ICV-EUiA.

El coordinador general d’EUiA ha explicat que “no ens podem permetre” que la gent d’esquerres es quedi a casa o voti en blanc perquè “encara que siguem majoria, si no anem a votar pot venir la dreta. Tenim l’obligació de moure’ns per superar aquesta contradicció”, ha dit Miralles que ha reblat que “tot és possible, i la realitat ens marca que és necessari” anar a votar.

Jordi Miralles ha finalitzat la seva intervenció esperant que, en el futur, no s’hagi d’escoltar una conversa com la que circula aquests dies per la xarxa on un avi li diu a la seva neta de 16 anys que “jo a la teva edat ja estava treballant”, i la nena li contesta que “jo a la teva edat no sé si tindré jubilació”.

Sopar a Montcada i Reixac amb Gaspar Llamazares

L’acte ha comptat també amb les intervencions de la coordinadora d’EUiA al Vallès Occidental, Marisol Martínez, i Xavier Boix, president d’ICV a la comarca, que posteriorment es van traslladar, com Jordi Miralles, fins Montcada i Reixac, on la gent de la coalició va muntar un sopar de campanya al restaurant Sant Lluc. En el mateix van intervenir el diputat d'IU, Gaspar Llamazares, el senador d'EUiA, Joan Josep Nuet, el regidor local Josep Maria González, a més de Miralles -que després va marxar cap a TVE per participar al debat de '59 segons'- i el cap de llista Joan Herrera, que va sorprendre gratament a la concurrència.


Imprimir compartir, comunitats virtuals

Jordi Miralles

Joan Herrera

El candidat Joan Herrera va saludar la gent de la coalició de Montcada i Reixac al sopar de campanya.

Miralles va intervenir al sopar de Montcada abans de marxar al debat de '59 segons' de TVE.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA