www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
ICV-EUiA defensarà l'Hospital Ernest Lluch de la mà de tota la ciutadania de Cerdanyola
ICV-EUiA ja ha començat una ofensiva que arribarà fins al Parlament per garantir que es farà l'equipament
Divendres, 25 de febrer de 2011
Imprimir compartir, comunitats virtuals


La manca d'un equipament hospitalari pròxim és un problema per a Cerdanyola i per als municipis veïns del Vallès. Des de ja fa anys, el nou hospital és una reivindicació majoritària dels ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola i de l'Ajuntament. Tant és així que l'any 2004 el govern liderat per Antoni Morral va iniciar, junt amb altres municipis de la zona, les converses amb el Govern de la Generalitat.

L'any 2009 se'n van licitar les obres i se'l va anomenar Hospital Ernest Lluch. Malgrat els retards acumulats per la conselleria de Sanitat, aleshores en mans del PSC, semblava que l'hospital seria una realitat propera en el temps.

Però ara, quan -ja fa temps- la construcció de l'hospital no pot esperar més, el conseller de Sanitat, Boi Ruiz (CiU), vol paralitzar el procés. Ens hi oposem fermament. El grup parlamentari d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya ha presentat una proposta de resolució per a demanar el compliment dels acords presos per part del govern i la màxima prioritat per a aquest equipament.

Des d'ICV-EUiA a Cerdanyola farem tot el que estigui al nostre abast per a aconseguir el nou centre hospitalari i defensarem la construcció i la gestió pública de l'Hospital Ernest Lluch de la mà de tots els conciutadans i conciutadanes de Cerdanyola.


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA