www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
L’assemblea d’EUiA de les Terres de Lleida escull Sebastià Sala com a nou coordinador
Aquest treballador social de 32 anys substitueix Anna Laviña i serà el candidat de la formació a la llista municipal de la coalició ICV-EUiA
Dijous, 10 de març de 2011
Imprimir compartir, comunitats virtuals


L’Assemblea d’Esquerra Unida i Alternativa de les Terres de Lleida va escollir ahir vespre Sebastià Sala com a nou coordinador, en substitució d’Anna Laviña. Sala, treballador social de 32 anys, també ha estat nomenat per la formació com a cap de llista a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig. Actualment la coalició ICV-EUiA està acabant d’enllestir la composició de la seva candidatura, en la qual Sala serà el primer candidat d’EUiA.

Amb l'elecció del nou coordinador, EUiA Terres de Lleida inicia una nova etapa en què el seu principal objectiu és consolidar el seu projecte d'acció política al territori i esdevenir l’alternativa d’esquerres a la ciutat de Lleida. Per això l’organització ha decidit renovar la seva imatge tot mostrant la seva cara més jove. Sala ha acceptat el repte amb entusiasme: “Enfortirem la nostra presència a la xarxa alhora que impulsarem iniciatives i activitats que fomentin la participació per tal de donar-nos a conèixer, més i millor”, ha explicat.

El nou coordinador d’EUiA de les Terres de Lleida i candidat de la formació a les municipals fa més de cinc anys que viu a  Lleida, on ha desenvolupat la seva tasca professional en àmbits com els de la immigració i l'exclusió social. Actualment estudia un màster d'Ensenyament de castellà i català per immigrants. Des d'un bon començament s'ha implicat activament en la vida social de la ciutat, fet que l'ha portat a comprometre's amb el projecte polític d’EUiA i el de la coalició roig i verda ICV-EUiA.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Sebastià Sala, coordinador d'EUiA de les Terres de Lleida.

Sala, repartint material amb l'anterior coordinadora d’EUiA de les Terres de Lleida, Anna Laviña, i el coordinador general d’EUiA , durant la precampanya de les eleccions catalanes de 2010.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA