www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
EUiA i Alternativa Jove a la concentració antinuclear i en solidaritat amb el poble del Japó
A la plaça Sant Jaume van coincidir els diputats d'ICV-EUiA Jordi Miralles, Joan Herrera i Salvador Milà
Divendres, 18 de març de 2011
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Una delegació d’EUiA i d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, encapçalada pels seus respectius coordinadors, Jordi Miralles i Julián Sesé, va participar ahir dijous a la concentració antinuclear i en solidaritat amb el poble del Japó convocada a ka plaça Sant Jaume de Barcelona per Ecologistes en Acció de Catalunya, Greenpeace, Entrepobles, la Xarxa de l’Observatori del Deute en la Globalització i ‘Repsol Mata’.

Els organitzadors van reclamar un canvi radical en el model energètic, un decreixement del consum i l'abandonament de l'energia nuclear i de les energies fòssils. En el manifest conjunt se senyalava que “No ens podem permetre el risc d'un accident nuclear ni podem seguir provocant el canvi climàtic.”

A la concentració van coincidir varis diputats i altres càrrecs públics de la coalició ICV-EUiA, entre ells Jordi Miralles, Joan Herrera i Salvador Milà, el senador Guillot i el timent alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, que es van saludar amb la portaveu d’ERC al Parlament, Anna Simó.

El Joves d’EUiA van confeccionar un cartell per l’ocasió en què reclamaven que no s’allargui la vida de les centrals nuclears.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Jordi Miralles a la concentració antinuclear i de solidaritat amb el poble del Japó.

Nombrosa gent va secundar la convocatòria antinuclear a la plaça Sant Jaume.

Alternativa Jove-Joves d'EUiA en una concentració de rebuig a les nuclears.

Els càrrecs d'ICV-EUiA van ser a primera línia: d'esquerra a dreta, el senador Guillot, el diputat Milà, el candidat per Barcelona Ricard Gomà, i els diputats Herrera i Miralles.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA