www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Miralles insisteix que "cal canviar la fracassada reforma laboral" doncs "només fa augmentar l'atur"
El coordinador general d’EUiA i diputat dóna suport a la ILP dels sindicats i crida a participar a la manifestació del Primer de Maig en favor de l’ocupació i contra les retallades socials
Divendres, 29 de abril de 2011
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, ha lamentat avui que l’atur continuï augmentant, com demostren les darreres dades oficials que situen la desocupació a Catalunya en el primer trimestre de l’any en 40.900 persones més, amb una xifra total de 727.600 desocupats. Miralles ha senyalat que “aquest és el segon augment trimestral consecutiu, la taxa d'atur a Catalunya és del 19,01%, en els primers 3 mesos de l’any s’han destruït 34.100 llocs de treball”, mentre al conjunt de l'Estat espanyol la taxa d'atur és del 21,29%, amb quasi 5 milions de persones sense feina.

Miralles ha afegit a aquestes dades que “1.386.000 famílies espanyoles tenen tots els seus membres aturats” i que “tot plegat demostra que la reforma laboral és un fracàs i que cal canviar-la”. El coordinador general d’EUiA, que precisament fa 2 dies va recollir signatures ciutadanes al centre de Barcelona a favor de la ILP promoguda pels sindicats per modificar la reforma laboral, ha fet una crida a participar a la manifestació del Primer de Maig aquest diumenge, on el lema de la seva formació serà “Treball sí, retallades no” i ha anunciat que EUiA també se sumarà a la manifestació unitària contra les retallades socials del pròxim 14 de maig a Barcelona.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Miralles amb el secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego, i el secretari d'ICV, Joan Herrera, a la manifestació de la vaga del 29-S.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA