www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Alternativa Jove-Joves d’EUiA escull per unanimitat Lorena Vicioso com a coordinadora nacional
La nova dirigent de l’organització juvenil té 29 anys, és llicenciada en Sociologia i ha treballat en l’àmbit de les polítiques de Joventut als ajuntaments del Prat i Abrera i al Consell Comarcal del Baix Llobregat
Dimecres, 06 de juliol de 2011
Imprimir compartir, comunitats virtuals


En un plenari celebrat divendres passat a Barcelona, els afiliats i afiliades d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA van escollir per unanimitat a Lorena Vicioso com a nova coordinadora nacional de l’organització juvenil d’EUiA. Vicioso substitueix així a Julián Sesé, que ha estat coordinador nacional durant dos anys.

El nomenament de Lorena Vicioso va tenir lloc en una assemblea d’Alternativa Jove oberta a militants i activistes polítics. El coordinador nacional sortint, Julián Sesé, va manifestar que el canvi respon al "relleu meditat i esglaonat d'una organització jove amb grans perspectives de futur".

Pel que fa a la intervenció de la nova coordinadora d’Alternativa Jove -que abans ha estat responsable d’Organització de la formació juvenil d’EUiA-, Vicioso, va dir que se sent "continuadora de la tasca de la Comissió Jove durant aquests dos anys" i va apostar per “reforçar el treball al territori en aquesta nova etapa, respectant la pluralitat interna i treballant sempre des del consens polític".

El plenari també va servir per donar relleu als diversos responsables de la Comissió Jove, òrgan de direcció de les joventuts d’EUiA. José Luis de la Torre, abans responsable de Comunicació, és el nou responsable d'Organització. Ferran Jiménez, fins ara responsable d'Alternativa Jove a Mollet del Vallès, ha estat escollit responsable de Comunicació. I també s’ incorpora a l’equip de direcció el responsable territorial de Tarragona, Albert López.

La nova coordinadora nacional d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, Lorena Vicioso, té 29 anys i és llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona. Ha treballat en l'àmbit de les polítiques de Joventut en els municipis del Prat de Llobregat i Abrera i en el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Ha estat també militant activa de l'AEP (Associació d'Estudiants Progressistes) i és membre d’Acció Jove de CCOO del Baix Llobregat i d’altres entitats cooperativistes. Lorena Vicioso també ha estat candidata de la coalició ICV-EUiA al Prat de Llobregat en les eleccions municipals de maig passat.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Lorena Vicioso, coordinadora d'Alternativa Jove-Joves d'EUiA.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA