www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Setmana d’activitats d’EUiA i Alternativa Jove a la Festa de Bellvitge
La formació de l’Hospitalet de Llobregat inicia el curs polític amb varis debats sobre els elements centrals de la crisi, les reformes plantejades i les seves conseqüències i la diversitat de respostes socials
Dimarts, 06 de setembre de 2011
Imprimir compartir, comunitats virtuals


EUiA i Alternativa Jove-Joves d’EUiA de l’Hospitalet de Llobregat ha programat diverses activitats per aquesta setmana en el seu ‘xiringuito’ a la Festa de Bellvitge. Així, demà dimecres 7 de setembre, a les 19 hores, tindrà lloc una xerrada sota el títol ‘15-M, què és i cap a on va?’, a càrrec de Jaume Botey, ex-regidor i professor d’Història a la UAB.

 El dijous 8, també a les 19 hores, la xerrada anirà de ‘Retallades, reformes i mobilització social, referèndum ja!’, i hi intervindran Àngel Crespo, secretari general de CCOO del Barcelonès (USCOB), i Àngels Martínez Castells, professora d’Economia i portaveu de DEMPEUS per la Sanitat Pública.

El divendres 9, a les 19 hores, hi haurà cine-fòrum, amb la pel·lícula ‘Los educadores’, sobre com la intervenció social i la formació són fonamentals per evitar l’exclusió social. I el mateix divendres, a les 00 hores, concert amb el grup de rumba catalana Más vale tarde que nunca.

El dissabte 10, a les 21.30 hores, s’ha programat el tradicional sopar d’EUiA de l’Hospitalet, que comptarà amb l’assistència del coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, el coordinador local de la formació i regidor, Alfonso Salmerón, i membres de la Comissió Local d’EUiA. A la nit, a les 00 hores, hi haurà un concert del grup cubà Cubaneo lo Auténtico.

Finalment, el diumenge 11 de setembre, a les 14 hores, es farà l’arrossada de anual de l’Assemblea d’EUiA a la que assistirà l’ex-senador d’EUiA, Joan Josep Nuet.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Assistents a l'acte de L'Hospitalet

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA