www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Alternativa Jove-Joves d’EUiA llança una campanya per denunciar el cost de la monarquia espanyola
L'organització juvenil 'tuitejarà' el hashtag "#EnZarzuelaNadie"
Divendres, 24 de febrer de 2012
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Alternativa Jove-Joves d’EUiA ha presentat avui divendres la campanya ‘Realment rics a costa nostra’, realitzada conjuntament amb l’Àrea de Joves d’Izquierda Unida Federal. Amb aquesta campanya, la formació juvenil d’EUiA vol denunciar la contradicció existent entre una ciutadania a la qual s’exigeixen cada vegada més sacrificis i una Casa Reial que viu rodejada de luxes gràcies als diners dels contribuents.

En aquest sentit, per Alternativa Jove el ‘Cas Urdangarín’ és tan sols la conseqüència més escandalosa d’un model de privilegis socials, legals, penals i econòmics, unit a una cultura de silenci informatiu, que fomenten que els membres de la Casa Reial tinguin ‘barra lliure’ per fer i desfer com si l’estat fos la seva propietat privada.

La manera de denunciar-ho: a través d’un cartell (que podeu veure adjunt) on hi ha el hashtag "#EnZarzuelaNadie" que el conjunt de l’afiliació jove d’EUiA i d’IU ‘tuitejaran’ llançant diversos missatges com: "#enZarzuelaNadie sabía que urdangarín y la infanta se habían comprado un palacio en pedralbes” amb l’afany que pugui ser trending topic.

Alternativa Jove vol deixar constància que “continuarem lluitant per acabar amb un sistema propi de l’Edat Mitjana i reivindicant la 3a República.”


Imprimir compartir, comunitats virtuals


© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA