www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Miralles diu que el conseller Puig "ens porta a la involució política"
El coordinador general d’EUiA i diputat considera “molt greu” la detenció de dos sindicalistes de Seat a la mateixa empresa i el web de “delació ciutadana” impulsat per Interior arran del 29-M: “Fan saltar pels aires la presumpció d’innocència”
Dimecres, 25 de abril de 2012
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, considera un fet “molt greu” la detenció avui per part dels Mossos d'Esquadra de dos treballadors de Seat, delegats sindicals de CCOO i UGT respectivament, per un suposat enfrontament amb un guàrdia de seguretat durant un piquet informatiu davant la fàbrica de Martorell el 29 de març passat, jornada de vaga general. Miralles ha mostrat el seu enuig pel fet que aquests sindicalistes hagin estat “detinguts i emmanillats al centre de treball”. El diputat d’esquerres creu que aquesta actuació i el web presentat ahir per Interior de ‘Col·laboració ciutadana contra la violència urbana’ “fan saltar pels aires la presumpció d’innocència” i són una mostra més de “la involució política a que ens porta el conseller Puig”.

Miralles ha denunciat així la retallada de drets i llibertats que duu a terme el govern de CiU, que “ha arribat a l’extrem d’incitar a la delació ciutadana” en referència al citat web enllaçat al dels Mossos d’Esquadra.

Nomenament del nou director de TVC: “El grup Godó ha aconseguit el que volia”

D’altra banda, Miralles s’ha referit al nomenament d’Eugeni Sallent –fins ara director de Rac1- com a nou director de TVC, en substitució de Mònica Terribas, a qui el màxim dirigent d’EUiA i diputat ha fet arribar un missatge de suport. Miralles ha senyalat que “el grup Godó ha aconseguit el que volia de mà del govern de CiU” i ha carregat contra l’executiu català per posar tot allò públic en mans del sector privat i de negocis: “Primer va col·locar en Boi Ruiz a Salut en representació del sector privat, després a Francesc Xavier Mena a Empresa i Ocupació en representació de les escoles de negocis, A Salvador Alemany, president d’Abertis, al consell assessor del govern, i ara el grup Godó decidirà sobre TV3”, ha sentenciat.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA