www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
L’oposició de Sabadell exigeix que es convoqui la Junta de Portaveus per conèixer els detalls de la renúncia de Bustos
En un comunicat conjunt, els cinc grups municipals asseguren que no ha rebut cap mena de comunicació oficial al respecte
Divendres, 15 de febrer de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Els cinc grups municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Sabadell (CiU, PP, Entesa per Sabadell, ICV, EUiA) ens vam reunir ahir dijous per valorar el nou escenari generat per l’anunci de dimissió de Manuel Bustos com a alcalde de Sabadell, i vam acordar traslladar les següents conclusions:

·      Lamentem que gairebé 24 hores després de què l’alcalde s’adrecés als mitjans encara no haguem rebut cap mena de comunicació oficial i exigim la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus. Un cop més, el sr. Bustos ha posat el seu protagonisme personal per davant del respecte als representants legítims de la ciutadania.

·      Considerem que les mesures anunciades pel sr. Bustos als mitjans de comunicació són absolutament insuficients en aquest moment, a la vista de la gravetat de les imputacions en delictes de corrupció i els detalls que ja han transcendit del sumari.

·      Reiterem la petició de dimissió o cessament de tots els càrrecs electes i de confiança imputats en el Cas Mercuri amb l’objectiu de preservar la institució municipal de les sospites de corrupció.

·      En aquest moment no descartem cap opció per garantir la regeneració democràtica al consistori, ja sigui de manera immediata o a mig termini.

Els grups municipals de l’oposició manifestem la nostra voluntat de continuar treballant de manera unitària per buscar les millors propostes per al futur de la ciutat.

Sabadell, 15 de febrer de 2013

Grup municipal de Convergència i Unió

Grup municipal del Partit Popular

Grup municipal d’Entesa per Sabadell

Grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds

Grup municipal d’Esquerra Unida i Alternativa

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Concentració a la plaça de l'Ajuntament de Sabadell.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA