www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
EUiA i PSC acorden promoure conjuntament el debat sobre l’estat federal
En la reunió mantinguda avui pel secretari primer dels socialistes catalans, Pere Navarro, i el nostre coordinador general, Joan Josep Nuet, ambdós dirigents han compartit preocupació per les retallades i els plans del Govern per privatitzar sanitat i educació
Dilluns, 18 de febrer de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El primer secretari del PSC, Pere Navarro, i el coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa, Joan Josep Nuet, s’han reunit aquesta tarda a la seu del PSC i han acordat impulsar conjuntament el debat sobre l’estat federal a través d’una iniciativa de les fundacions dels dos partits. D’aquesta manera, les fundacions Rafael Campalans i L’Alternativa treballaran per donar a conèixer i promoure la discussió sobre el model federal com a fórmula per resoldre l’encaix entre Catalunya i Espanya.

Ambdós dirigents han compartit la preocupació per les retallades de drets dels treballadors públics i pels plans del Govern de CiU per privatitzar la sanitat i l’educació a Catalunya. Tanmateix, han acordat traduir aquest rebuig en propostes concretes de cara a la Cimera per la reactivació econòmica convocada pel proper 16 de març.

Davant les informacions sobre presumptes casos de corrupció i espionatge a la política catalana i espanyola, Navarro i Nuet ha destacat la urgència d’impulsar des del Parlament de Catalunya mesures de transparència i regeneració democràtica que retornin la confiança a la ciutadania en les institucions.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Reunió de Navarro i Nuet a la seu nacional del PSC.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA