www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
El 23F inunda el carrer i uneix-te a les marees. Fem-los fora, juntes podem!
L’Àrea Social d’EUiA crida a participar a la mobilització d’aquest dissabte que constarà de tres columnes: una antirepressiva i per les llibertats, una segona pels drets socials i els serveis públics i la tercera pels drets laborals
Dimarts, 19 de febrer de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El pròxim dissabte, 23 de febrer, la mobilització continua. Després de l'èxit de les manifestacions a favor de la dació en pagament i en defensa de la sanitat pública, convocades per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i la Plataforma pel dret a la Salut, respectivament, el 23F surten al carrer les anomenades marees contra les retallades socials i per una democràcia participativa.

Les marees, que van sorgir arran de les mobilitzacions del sector públic, són avui una nova realitat organitzativa que aplega no només als treballadors públics sinó al conjunt de la ciutadania. El 23F sortirem al carrer contra el cop d'estat dels mercats i en defensa d'un procés constituent des de baix que articuli una nou sistema polític més social i transparent.

Des de l’Àrea Social d’EUiA cridem l’afiliació a formar part de l'onada d'indignació que recorrerà els carrers del nostre país, cadascuna amb el seu color i columna. Recordem que la manifestació principal sortirà de Plaça de Catalunya a les 18.30 hores, un cop conflueixin les tres columnes que partiran a les 17 hores de tres punts de Barcelona: la columna antirepressiva i per les llibertats (Passeig de Gràcia amb Casp), la columna pels drets socials i els serveis públics (Plaça de la Vila, 1), i la columna laboral (Marquès de Campo Sagrado, 22).

Des d’EUiA apostem per la mobilització permanent. Cal que la lluita s’estengui al carrer. És per això que valorem molt positivament les properes mobilitzacions. Des de les marees, a la Marxa contra l'atur del 28 de febrer i les mobilitzacions sindicals del 13 i 14 de març convocades per la Confederació Europea de Sindicats (CES) en defensa de l'ocupació juvenil, el creixement i la regeneració democràtica. Hi ha motius de sobres per inundar els carrers. No hi faltis!

 

 

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Cartell per a la mobilització del 23F per la justícia social.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA