www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
ICV-EUiA de Mollet defensa “lluitar sense treva contra la corrupció i avançar en la regeneració democràtica”
El grup municipal roig i verd presentarà una moció en aquest sentit en el Ple del pròxim dilluns i organitza un acte públic, aquest mateix divendres al centre El Lledoner, amb la participació del diputat Salvador Milà
Dimecres, 20 de febrer de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El grup muncipal d’ICV-EUiA de Mollet del Vallès presentarà en el Ple del proper dilluns, 25 de febrer, una moció contra la corrupció. Aquesta va en la línia de la proposta que el grup parlamentari d’IU, ICV-EUiA, CHA: L’Esquerra Plural va fer al Congrés. Es tracta de contraposar valors ètics en la pràctica política i reclamar actuacions contundents en l’actuació legislativa, judicial i, també, en el rebuig i separació de les persones corruptes per part dels partits polítics, les empreses, etc. Aquesta és una de les principals preocupacions de la ciutadania en aquests moments, més enllà que està aixecant actituds d’indignació.

En la línia d’anàlisi i oferiment de propostes en el camí de la regeneració democràtica, ICV-EUiA de Mollet organitza un acte aquest divendres, 22 de febrer, a les 19 hores al Centre de Serveis El Lledoner (Plaça dels 5 Pins), que comptarà amb la intervenció del diputat Salvador Milà.   

Mocions sobre Quart Cinturó i Taula per la concertació del sistema sanitari

Altres mocions que el grup municipal d’ICV-EUiA presentarà al Ple de febrer fan referència a la desprogramació definitiva del quart Cinturó i l’impuls d’un nou model de mobilitat  sostenible i, d’altra banda, a la creació al Parlament de Catalunya d’una taula per la concertació del sistema sanitari.

Pel que fa al Quart Cinturó, es tracta de fer desaparèixer definitivament aquest projecte, que ha estat objecte de lluita des de fa vint anys per part de moltes organitzacions cíviques, socials, ecologistes i polítiques, així com de nombrosos ajuntaments afectats.

Es tracta de què el Ministeri de Foment anul·li aquest projecte i traspassi a la Generalitat de Catalunya els recursos econòmics que preveia invertir-hi, perquè aquesta els destini a plans de mobilitat alternatius en les dues comarques afectades: el Vallès Oriental i l’Occidental.

I pel que fa a la creació de la Taula per la concertació del sistema sanitari al Parlament, en contraposició a les retallades unilaterals i sense una visió global de l’impacte sobre els usuaris i el propi sistema sanitari, aquesta pretén la creació d’un fòrum plural on s’analitzin i es busquin mesures per la realització d’un pla per l’accessibilitat, l’equitat, la qualitat i la racionalització de l’assistència sanitària.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Els regidors i la regidora d'ICV-EUiA de Mollet: Francisco Sancho, Marina Escribano i Antonio López.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA