www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Lorena Vicioso: "Cal un procés constituent perquè el règim actual menysté als i les joves i les seves necessitats"
La coordinadora d'Alternativa Jove-Joves d'EUiA i diputada va inaugurar dissabte la vuitena edició dels campaments de l'organització, que han tingut lloc a Rubí i han comptat amb la presència del coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet
Diumenge, 24 de febrer de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Aquest cap de semana, Alternativa Jove-Joves d'EUiA ha celebrat la vuitena edició dels seus Campaments d'Hivern, a la casa de colònies de Ca N'Oriol de Rubí. Enguany, el moviment juvenil d'EUiA ha decidit obrir les activitats dels seus campaments al conjunt de la ciutadania, i per això s'han celebrat dues taules rodones al CRAC, un espai cultural autogestionat rubinenc.

A la primera jornada dels campaments van participar-hi el coordinador General d'EUiA i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, i la coordinadora nacional d'AJ i diputada al Parlament de Catalunya, Lorena Vicioso, que van coincidir en destacar el moment excepcional en què s'inscriu aquesta edició dels campaments.

Així, Nuet va recordar la importància de la manifestació que posteriorment se celebraria a més de 80 ciutats de l'estat i que va unir totes les marees en una mateixa reivindicació: "la confluència és el camí per aturar a la dreta", va señalar el dirigent d’EUiA.

Per la seva part, la diputada i coordinadora d'AJ, Lorena Vicioso, va presentar les activitats dels campaments com una oportunitat per als i les activistes juvenils per a formar-se, debatre i intercanviar experiències, en un moment en que cal enfortir les lluites que es donen arreu contra un règim en descomposició que ja no dóna resposta a les necessitats de la ciutadania, i en especial de la gent jove.

Després de la presentació, es va donar inici a les activitats dels campaments amb una taula rodona sobre el dret a la salut i el negoci de les privatitzacions dels serveis públics  amb la participació del director de SICOM, Josep Cabanyol.   

 

 

 

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Joan Josep Nuet, coordinador general d'EUiA, i Lorena Vicioso, coordinadora d'Alternativa Jove, en el CRAC de Rubí en motiu dels Campaments dels i les joves d'AJ.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA