www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Joan Mena expressa el seu suport a la comunitat educativa de l’escola Poblenou de Pineda de Mar, amenaçada de tancament
El portaveu d’ICV-EUiA en la Comissió d’Ensenyament del Parlament s’oposa al tancament de centres educatius anunciada per la consellera Rigau
Diumenge, 24 de febrer de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El portaveu adjunt del grup parlamentari d'ICV-EUiA i responsable d'Educació d'EUiA, Joan Mena, ha visitat aquest dissabte l’escola Poblenou de Pineda de Mar (Maresme), juntament amb el coordinador local i comarcal de la formació, Marcos Ortega, i altres membres de la coalició de Pineda. Mena es va reunir amb la comunitat educativa del centre, amenaçat de tancament pel Departament d’Ensenyament, tal i com va anunciar fa una setmana la consellera Irene Rigau. El diputat i mestre de professió, molt crític amb el Govern perquè ''afavoreix a l'escola privada concertada'', va expressar-los l'oposició frontal del grup parlamentari roig i verd al tancament de centres educatius, així com ''tot el nostre suport a les mares, pares i mestres de l’escola Poblenou''.

Varis pares i mares de l’AMPA de l’escola Poblenou s’hi van tancar dissabte durant 24 hores i han anunciat que la setmana vinent faran més accions.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El diputat Joan Mena amb els pares i mares de l'escola Poblenou de Pineda de Mar, durant la tancada que van protagonitzar (imatge d'arxiu).

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA