www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet es reuneix amb diversos col·lectius a Menorca per portar les seves reivindicacions al Congrés
Acompanyat per Juanmi Gomila, coordinador d'EM-EU, el diputat de L'Esquerra Plural s'ha trobat amb el comitè d'empresa d'Iberia i varis grups ecologistes, a més de la Plataforma el Transport Aeri ofega Menorca
Dilluns, 25 de febrer de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Aquest dilluns, el coordinador general d’EUiA i diputat de L’Esquerra Plural al Congrés, Joan Josep Nuet, és de visita a Menorca convidat per Juanmi Gomila, coordinador Insular d’Esquerra de Menorca –Esquerra Unida.                                 

El diputat, encarregat dels temes de les Illes en el grup d’IU, ICV-EUiA, CHA: L’Esquerra Plural, té previstes reunions durant tota la jornada amb diversos col·lectius de Menorca amb l’objectiu de traslladar al Congrés els temes que li traslladin. Així, s’ha trobat amb el comitè d’empresa d’Iberia per conèixer de primera mà el conflicte que viu la plantilla per l’ERO que vol aplicar la companyia aèria.

Posteriorment, després d’oferir una roda de premsa i fer una entrevista a la cadena SER, Nuet s’ha traslladat a Alaior perquè els companys de l’Assemblea local d’EM-EU el portessin al Prat de Son Bou, on està previst que Costes instal·li unes passarel·les. A més, el diputat ha rebut el grup ecologista GOB per tractar diversos temes de caràcter mediambiental, com la contaminació dels fangs del port de Maó.

Per acabar la seva tanda de trobades, Nuet s’ha entrevistat amb membres de la Plataforma el Transport Aeri ofega Menorca, que l’han informat dels diversos fronts que hi ha oberts a l’illa en aquesta matèria, com la línea aèria amb Obligació de Servei Públic (OSP) Menorca-Madrid, i la reivindicació de descomptes per a residents.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Al fons el diputat Joan Josep Nuet en la reunió amb el comitè d'empresa d'beria a Menorca, format per CCOO i UGT.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA