www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
EUiA dóna suport a la Marxa contra l'Atur, la Precarietat i per una Renda Garantida Ciutadana
La mobilització social sortirà demà a les 9 del matí de Sant Vicenç dels Horts, farà una parada a les 13 hores a Cornellà i té previst acabar a les portes del Parlament a les 18.30 hores

En acabar el Ple els nostres diputats tenen previst sumar-se a la marxa com a mostra de solidaritat
Dimecres, 27 de febrer de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Prop de 900.000 persones es troben sense feina a Catalunya i més de 2,2 milions estan per sota del llindar de pobresa. El mes de novembre d’aquest any el 70% de persones registrades sense ocupació hauran esgotat les prestacions d'atur contributives i subsidis.

Mentre l'atur i la pobresa es disparen com a conseqüència de les polítiques d'ajust i d'austeritat que apliquen els governs, de les contrareformes laborals que faciliten i abarateixen els acomiadaments, una minoria de grans empresaris, multinacionals i banquers s'enriqueixen encara més augmentant la desigualtat.

Al mateix temps, els governs toleren o són còmplices de la corrupció i el frau fiscal dels risc, als que no dubten a indultar o afavorir amb amnisties fiscals.

És hora de dir prou i mobilitzar-nos per la nostra dignitat, pel dret al treball, per la reducció  de la jornada laboral sense disminució de salari, per recuperar els nostres drets socials i ciutadans, pel futur dels nostres fills i filles!

Cridem a les persones sense feina, els col·lectius en lluita, a la ciutadania solidària a participar en la Marxa que s'iniciarà demà dijous, 28 de febrer, a la Plaça de la vila de Sant Vicenç dels Horts i que després de recórrer el Baix Llobregat finalitzarà a les 18.30 h al Parlament de Catalunya on farem lliurament de la carta de reivindicacions.

Alcem la nostra veu en defensa del dret a un treball estable, per una Renda Garantida de Ciutadania que asseguri els mínims d'una vida digna, per la justícia i la igualtat.

Una altra societat és possible amb unitat, mobilització i solidaritat!

Entitats que convoquen i donen suport a la Marxa:

Assemblees i col·lectius de treballadors/es en atur de Badalona, Barcelona, Cerdanyola-Ripollet, La Marina Zona-Franca, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Vilanova i la Geltrú. Coordinadora de traballadors/es en atur de Catalunya.

Assemblea Cornellà, Assemblea 15M La Marina ZF, Coordinadora laboral i de suport mutu 15M, Cornellà sense fronteres, Front Cívic de Catalunya, @iaioflautas, PDUP; CCOO, COBAS, IAC, UGT; Socialisme 21, BEG, Endavant Baix Llobregat, Corrent Roig, POR, Revolta Global, Xarxa Roja, XSUC; CJC, JSC; CUP, ERC, EUiA, ICV,  PSC.

 

 

 

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Participants a la II Marxa contra l'atur

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA