www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
El diputat Joan Mena participa a la cadena pels drets socials convococada per la plataforma 'Badalona es mou'
L'acció reivindicativa va comptar amb una àmplia representació d'EUiA, amb la seva regidora, Asun García, i el seu coordinador local, Toni Barbarà, al front
Dilluns, 04 de març de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El portaveu adjunt del grup parlamentari d’ICV-EUiA, Joan Mena, va participar aquest diumenge a la cadena humana en defensa dels drets socials convocada per la plataforma ‘Badalona es mou’. L’acció va comptar amb un ampli suport de l’assemblea local d’EUiA, encapçalada pel seu coordinador local, Toni Barbarà, i la regidora Asun García.

La cadena humana, sota el lema ‘El 3 del 3 del 13, pels nos3 drets’, va ser un gran èxit: 5 quilòmetres des del barri d'Artigas -al límit amb Sant Adrià de Besòs- fins el barri de Canyadó -al límit amb Montgat-.

En declaracions als mitjans, el diputat Joan Mena va titllar la jornada com “històrica a Badalona” pels milers de persones que van sortir al carrer per reivindicar “més educació i sanitat públiques al costat de la resta de drets humans”.

El portaveu adjunt roig i verd va destacar igualment la importància que aquesta cadena humana “hagi pres els carrers de Badalona” perquè, a banda de la crisi econòmica, la ciutat viu una crisi institucional per la figura de l'alcalde Garcia Albiol, que “manté actituds racistes i xenòfobes”. Així, Mena ha senyalat que “els milers de persones que han sortit al carrer per a parlar de la defensa dels drets humans també li han dit a Albiol que no acceptaran les seves polítiques d'atemptat contra la convivència”. El diputat d’ICV-EUiA ha afegit que el millor que podria fer l’alcalde ‘popular’ és “dimitir i deixar pas a la regeneració democràtica que necessita Badalona”.

Amb aquesta cadena humana “Badalona ha estat un exemple de la força que té la societat quan s'organitza, pren el carrer i reivindicar el que és seu”, ha sentenciat Mena. Un camí de la mobilització que ha encoratjat a seguir en defensa de la sanitat i l’educació públiques. “Avui ens hem agafat les mans anunciant la solidaritat i la contundència de la nostra lluita”, ha conclòs el dirigent d’EUiA.

 

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Cadena humana a Badalona

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA