www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
La 6a Assemblea d’EUiA de les comarques gironines reelegeix per unanimitat Jordi Córdoba com a coordinador
El diputat Joan Mena i el responsable d'Organització nacional, Grego Belmonte, han assistit al'assemblea, celebrada al centre cívic Pla de Palau de Girona
Dissabte, 09 de març de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Esquerra Unida i Alternativa de les comarques gironines ha celebrat aquest dissabte la seva 6a Assemblea intercomarcal en el centre cívic Pla de Palau de Girona. L'assemblea ha estat presidida per Marian Anguita, coordinadora d'EUiA de Blanes, que ha compartit la mesa amb Jordi Córdoba, coordinador intercomarcal sortint, Ariadna Sánchez, coordinadora de l'Alt Empordà,  i Grego Belmonte, responsable nacional d'Organització.

El coordinador sortint i únic candidat per al proper període, Jordi Córdoba, ha estat elegit per unanimitat. A la 6a Assemblea intercomarcal gironina també hi han assistit  el diputat Joan Mena, membre de la coordinació col·legiada d’EUiA i portaveu adjunt d’ICV-EUiA al Parlament, així com diverses persones convidades d'altres formacions polítiques, sindicals i moviments socials.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Mesa de la 6a Assemblea d'EUiA de les comarques gironines.

Els delegats i delegades d'EUiA de les comarques gironines van reescollir per unanimitat Jordi Córdoba com a coordinador intercomarcal.

Joan Mena, portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, ha intervingut a la 6a Assemblea d'EUiA de les comarques gironines.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA