www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Mena critica que Sánchez-Camacho generi desconfiança cap a les institucions i els cossos de seguretat de Catalunya
El portaveu adjunt del grup parlamentari d’ICV-EUiA diu que "la policia no pot ser un cos de seguretat privat al servei de la voluntat d'una persona" i es pregunta què en pensa la dirigent del PP "del cas Bárcenas, de la trama Gürtel o de que ella mateixa tingués informació d'un pressumpte delicte i no actués en conseqüència”
Dilluns, 11 de març de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El portaveu adjunt del grup parlamentari d’ICV-EUiA, Joan Mena, s’ha referit avui a la decisió de la cap de files del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, de substituir l’escorta dels mossos d’esquadra per la policia nacional com “una greu irresponsabilitat per part d'un càrrec electe”, decisió que al parer del diputat roig i verd pretén “generar desconfiança cap a les institucions del país i els cossos de seguretat de Catalunya, sense cap fonament raonat”. Per a Mena, la voluntat de la dirigent ‘popular’ “sembla la de desestabilitzar Catalunya amb l'objectiu d'amagar les corrupteles, algunes en fase d'investigació i d'altres més evidents, que hi ha dins del PP”. 

Mena ha afegit que “la policia no pot ser un cos de seguretat privat al servei de la voluntat d'una persona; els cossos de seguretat estan per garantir la bona convivència a Catalunya”. El portaveu adjunt d’ICV-EUiA creu que “no és de rebut que Sánchez-Camacho triï quin cos de seguretat prefereix; les competències són les que són i ella, com a càrrec electe català, les ha de respectar, assumir i, fins i tot, salvaguardar”. En aquesta línia, Mena ha demanat que no faci “un ús partidista” i que rectifiqui les seves declaracions. “Abans de res, hauríem de saber què en pensa la senyora Sánchez-Camacho del cas Bárcenas, de la trama Gürtel o de que ella mateixa tingués informació d'un pressumpte delicte i no actués en conseqüència”, ha conclòs Mena. 

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Joan Mena, portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, ha intervingut a la 6a Assemblea d'EUiA de les comarques gironines.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA