www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
EUiA dóna suport a la lluita dels treballadors de l'antiga Lemmerz de Manresa
El diputat Joan Mena i el coordinador comarcal d’EUiA del Bages, Ricard Sánchez, han visitat als treballadors de MAXION Wheels, l’antiga Hayes Lemmerz , per expressar-los el seu suport a la vaga per la readmissió dels 25 acomiadats i oferir-los portar el cas a les institucions
Dijous, 21 de març de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Una delegació d’EUiA, encapçalada pel diputat Joan Mena i el coordinador comarcal del Bages, Ricard Sánchez, ha visitat a primera hora d’avui als treballadors en vaga de Maxion Wheels (l’antiga Lemmerz). Mena i Sánchez han mostrat el seu suport a la mobilització i a les reivindicacions del personal, fent seva l’exigència de reincorporar a les 25 persones acomiadades. Sánchez ha assenyalat que “la plantilla ha assumit molts costos en l’àmbit salarial en favor de la viabilitat de l’empresa i, en canvi, la direcció no està complint els acords en matèria d’ocupació”.

El diputat Joan Mena, dirigent d’EUiA i membre de la comissió parlamentària d’Empresa i Ocupació, ha posat a disposició dels treballadors de Lemmerz els mecanismes institucionals a l’abast de la formació per portar la veu de la plantilla a les institucions i ajudar a que es readmeti als treballadors acomiadats i a fer complir els acords.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El diputat Joan Mena ha visitat al treballadors en lluita de Lemmerz a Manresa.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA