www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
L’esquerra parlamentària demana a Alierta la readmissió de Marcos, el treballador de Telefónica acomiadat per baixa per malaltia
El coordinador general d'EUiA i diputat de L'Esquerra Plural, Joan Josep Nuet, va donar-li suport durant la seva vaga de fam a Barcelona i ha portat el seu cas al Congrés
Dijous, 21 de març de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Segons ha explicat el diputat de L’Esquerra Plural, Joan Josep Nuet, tots aquests grups parlamentaris s’han unit en una "iniciativa social comuna" després que el treballador acomiadat contactés amb ells fa unes setmanes per a sol·licitar-los suport.

"Hem decidit actuar", ha dit Nuet, ambn la remissió d’una carta a Alierta, al que demanen una reunió per abordar la situació d’aquest empleat acomiadat i amb l’objectiu de que sigui readmès per la companyia.

La carta la subscriuen, a més de Nuet, els diputats Germán Rodríguez (PSOE), Sabino Cuadra (Amaiur), Joan Tardá (ERC), Olaia Fernández (BNG), Joan Baldoví (Compromís) i Uxue Barkos (Geroa Bai), que s’han constituït en un "grup de seguiment" per a negociar la readmissió d’aquest treballador.

Marcos Andrés Armenteros va ser acomiadat a Barcelona després d’un període de baixa mèdica "justificada", segons aquests grups.

"Marcos s’ha convertit en referència" pel seu acomiadament injust per part d’una empresa que té beneficis multimilionaris i ha acabat “esdevenint bandera d’allò que creiem que no ha de passar", ha dit Nuet que fa uns mesos va visitar-lo durant la vaga de fam que va dur a terme, juntament amb altres 4 companys de Telefónica.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El diputat d'ICV-EUiA, David Companyon, a la pancarta dels treballadors de Telefónica en vaga de 24 hores per la readmissió de Marcos.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA