www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
La PAH de Girona organitza a Salt l’ocupació d’un edifici d’habitatges buits des de la seva construcció
ICV-EUiA de Salt defensa que els pisos buits compleixin una funció social
Diumenge, 24 de març de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Estem en situació d’emergència pel que fa al dret de les persones a l’habitatge digne. Un dret qüestionat per la política criminal del govern del Partit Popular.

La coalició ICV-EUiA de Salt vam demanar al darrer Ple de l’Ajuntament, celebrat el 18 de març passat, la creació d’un Fons Social Català d’Habitatges per part de la Generalitat, gestionat pels ajuntaments i entitats del sector social de l’habitatge. No hem rebut cap resposta.

Habitatges com els ocupats a Salt, al carrer Doctor Castany, 91-93, fins ara en mans d’entitats financeres rescatades amb diners procedents dels nostres impostos, han de complir la seva funció social.

Justament per la gravetat de la situació, pensem que l’actuació de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ens ensenya el camí a seguir. Mentre les institucions reaccionen positivament -si ho fan-, les persones afectades, amb el suport de la població treballadora, poden posar seny al disbarat que significa milers d’habitatges tancats i milers de persones desnonades de les llars on vivien.

Les persones no han de viure al carrer, no és cert que no es pugui assegurar a cada unitat familiar un sostre. Els habitatges hi són, tinguem seny, siguem racionals. Les persones primer i els negocis després.

ICV-EUiA de Salt

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Activistes de la PAH davant l'edifici ocupat a Salt, propietat del banc Mare Nostrum.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA