www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
L'Associació Terrassa per la 3a República demana a l'Ajuntament un homenatge als lluitadors el 14 d'abril i la retirada dels símbols feixistes que queden a la ciutat
El col·lectiu republicà presenta una moció en el Ple municipal del pròxim 27 de març
Diumenge, 24 de març de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


L'Associació Terrassa per la Tercera República intervindrà en el Ple de l'Ajuntament el proper dimecres, 27 de març, per a llegir una moció en motiu del 82è aniversari de la proclamació de la Segona República. En la seva moció hi destaquen dues reivindicacions principals: en primer lloc, l’associació –que compta amb la participació d’EUiA de Terrassa- vol que cada 14 d’abril siguin homenatjades les persones que van lluitar per la llibertat, la democràcia i contra el feixisme, amb la hissada de la bandera tricolor republicana a l’ajuntament de la ciutat. Destacar en el calendari aquesta data significa pel col·lectiu republicà “un exercici de memòria col·lectiva, de record del que va ser el primer gran assaig democràtic de l’Estat espanyol”.

D’altra banda es demana “la retirada total i completa de la ciutat de tots els símbols que enalteixen  el feixisme i la dictadura, que encara en queden”. L’Associació de Terrassa per la 3a República fa una crida a donar suport presencial a aquesta acció que volen dur a terme.

Podeu llegir la moció complerta a:

http://terrassarepublicana.blogspot.com.es/

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Bandera republicana penjada al monument en record dels republicans afusellats al Camp de la Bota.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA