www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Mena acusa a Cristina Cifuentes de voler “criminalitzar els moviments socials i les reivindicacions legítimes”
El portaveu adjunt d’ICV-EUiA al Parlament vol que la delegada del Govern a Madrid es retracti per haver relacionat la PAH amb “grups de l’entorn d’ETA”
Dilluns, 25 de març de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El portaveu adjunt d’ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, ha deplorat avui les declaracions de la delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, que ha acusat a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i la seva portaveu, Ada Colau, de donar suport a “grups de l’entorn d’ETA”.

Per al diputat d’esquerres, “comparar l’activisme de les PAH amb la Kale Borroka és no conèixer la feina que estan duent a terme aquestes plataformes”, que ha definit com “organitzacions socials que, des del pacifisme, promouen la mobilització en benefici dels interessos col·lectius de la ciutadania”.

Mena ha afegit que voler barrejar el terrorisme amb les mobilitzacions socials no deixa de ser “una falta de respecte per a les víctimes”, a més d’un intent de “criminalitzar els moviments socials i les reivindicacions legítimes”, tot plegat “molt greu quan ve d’una Delegada del Govern”.

El diputat roig i verd considera que si Cifuentes no es retracta i demana disculpes, el Govern central l'hauria de destituir del seu càrrec donat que “ha acusat a persones pacífiques en un intent de polititzar les mobilitzacions”.

Per acabar, Mena ha encoratjat a les PAH de Catalunya i de la resta de l'estat a continuar la seva lluita, l'únic objectiu de la qual és “modificar una Llei hipotecària que fins i tot les instàncies europees han titllat d'injusta”.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
La portaveu de la PAH, Ada Colau, en una acció de denúncia contra Catalunya Caixa que té el rècord de desnonaments de les entitats financeres al nostre país.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA