www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Presentació de la nova direcció d'EUiA a Montblanc
El diputat Joan Mena va acompanyar en l'acte públic al coordinador local, Jose Segura, que va prioritzar la defensa dels serveis públics i dels drets de la ciutadania
Dilluns, 25 de març de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Divendres passat es va presentar la nova direcció d'EUiA a Montblanc (Conca de Barberà) en un acte públic que va comptar amb la presència del diputat Joan Mena en representació de la direcció nacional d’EUiA.

El nou coordinador local, Jose Segura, va destacar en la seva intervenció que l’organització treballa des de fa temps a Montblanc “per la millora de les condicions de vida dels nostres conciutadans, de la gent treballadora, dels qui estan aturats i que lamentablement a la nostra comarca cada dia en són més, i dels pensionistes, molts dels quals estan sent el suport de fills i néts”. Sense oblidar “les persones que ho estan passant pitjor, les amenaçades de quedar-se sense habitatge i les que tenen dificultats per alimentar la seva família”.

El dirigent montblanquí d’EUiA es va referir, així mateix, a la defensa dels serveis públics com una tasca prioritària: la sanitat, l’ensenyament, els serveis socials i també el transport públic, “una gran deficiència que tenim a la Conca”, va denunciar Segura.

“Tot això no ho farem sols”, va dir el coordinador montblanquí que va assegurar que EUiA “donarem suport a les organitzacions que ja hi estan treballant, i proposarem a les formacions d’esquerres del nostre poble, partits i organitzacions socials, de treballar unitàriament per fer front a la crisi i les seves conseqüències.

 

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Miquel Manzano, responsable d'Organització d'EUiA de Montblanc, Josep Segura, el coordinador local, el diputat Joan Mena i Ramon Oliveres, responsable de Política Municipal.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA