www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet a la diada de Sant Jordi: "La ciutadania ha de prendre el carrer i ser responsable del futur del país"
El coordinador general d'EUiA, que ha fet declaracions als mitjans a la parada de la Rambla, ha defensat una cultura sense retallades i un nou espai de les esquerres al servei de la gent
Dimarts, 23 de abril de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


EUiA ha muntat avui parades de llibres arreu del territori en motiu de la diada de Sant Jordi. A Barcelona ja fa anys que conserva el lloc de la Rambla a l’alçada del carrer Santa Anna, on coincideix amb els socis de coalició. Entre ambdós estands han aprofitat per fer declaracions als mitjans el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, i la presidenta d’ICV, Dolors Camats, que han fet una lectura política de la jornada festiva, a més de defensar la llengua catalana i una cultura sense retallades. Per la seva part, Nuet ha instat la ciutadania a “ser responsable del futur del país i prendre el carrer” davant un Govern de la Generalitat “en minoria, sense projecte ni full de ruta” i un govern espanyol que “és un malson”, segons el també diputat al Congrés.

El dirigent d’EUiA ha destacat que des de les esquerres polítiques i socials catalanes s’estan bastint debats per a construir una alternativa al nostre país, un nou espai de l’esquerra que vol estar a l’alçada de la ciutadania si aquesta decideix donar un pas endavant per propiciar un canvi. “El protagonisme és de la ciutadania, quan agafi el futur en les seves mans les esquerres serem a la seva disposició”, ha insistit Nuet.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El diputat David Companyon, el coordinador de l'Àrea de Relacions Polítiques, Toni Salado, i el coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, a la parada de Sant Jordi a la Rambla.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA