www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet planteja la insubmissió a la LOMCE i insta CiU a "desfer el camí de les retallades"
El coordinador general d’EUiA i diputat al Congrés demana la dimissió de Wert i Rigau com a responsables de les polítiques regressives en Educació
Diumenge, 19 de maig de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


En declaracions als mitjans en el marc de la clausura de la 2a Assemblea Nacional d’Alternativa Jove, el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, ha valorat que la cimera convocada pel president Mas contra la ‘Llei Wert’ només serà positiva si aborda globalment els problemes de l’educació pública, també les retallades tant del govern central com del govern de la Generalitat, i es té en compte a la comunitat educativa.

Perquè la cimera sigui alguna cosa més que “la fotografia que busca el govern de CiU”, cal cercar l’acord amb les forces parlamentàries i amb el conjunt de la comunitat educativa, segons ha plantejat Nuet per a qui hi ha uns punts fonamentals a respectar: la llengua, les competències i acabar amb les retallades en Educació.

Per al coordinador general d’EUiA, “el govern del PP no té vergonya, amb la LOMCE es vol carregar un sistema educatiu d’èxit –el model català-, vol acabar amb el sistema públic i vol trencar el país”, ha afirmat. Però ha assenyalat que “la llengua també pateix si hi ha menys recursos i menys professorat” i ha responsabilitzat tant el ministre Wert com la consellera Rigau d’unes polítiques “inadmissibles” per les quals ha demanat la dimissió d’ambdós càrrecs.

El dirigent d’EUiA i diputat al Congrés ha apostat per la insubmissió davant d’aquesta llei: “No s’ha d’aplicar a Catalunya” ha sentenciat. “CiU ha de desfer el camí de les retallades i fer acords de país a través del diàleg polític i social; sinó deixarem d’assistir a cimeres” ha conclòs el coordinador general d’EUiA.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Nuet amb la coordinadora sortint d'AJ i diputada, Lorena Vicioso, i el nou coordinador d'AJ, Enric Aragonès.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA