www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
El diputat Joan Mena es compromet amb l’Escola Nova d’Abrera a demanar al Govern que acceleri la construcció del centre
El portaveu d’ICV-EUiA a la Comissió d’Ensenyament ha expressat a l’AMPA i la direcció del centre el seu convenciment de què la proposta serà l'única que s'aprovarà en aquesta legislatura amb majoria absoluta en relació a la construcció d'una escola a Catalunya
Dijous, 23 de maig de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Aquest dilluns el responsable d’Educació d’EUiA i portaveu adjunt d’ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, ha visitat els barracons de l'Escola Nova d'Abrera (Baix Llobregat) a petició de l'AMPA de l’escola. A la trobada hi han participat membres de l'AMPA, de la direcció de l'escola, representants de l'assemblea local d'EUiA.

La comunitat educativa de l’Escola Nova Abrera està mantenint una ronda de trobades amb els grups parlamentaris per tal de donar a conèixer la situació insostenible en la que es troba l'alumnat, que ja porta més de tres anys en barracons malgrat les promeses de la Generalitat de construir l'edifici escolar. Es dóna la circumstància de què el terrenys ja van ser cedits per l'Ajuntament i les obres es van licitar a finals de 2010.

El diputat Joan Mena ha pogut veure sobre el terreny els problemes que suposa mantenir als alumnes escolaritzats en unes instal·lacions pensades com a solució temporal. Manca espai per a magatzem, es produeixen goteres als lavabos i bassals al pati, no hi ha connexió wi-fi d'Internet, no hi ha conserge... Davant d’això, el portaveu d'ICV-EUiA a la Comissió d’Ensenyament s’ha compromès a traslladar totes aquestes deficiències al Govern de la Generalitat a través de preguntes parlamentàries.

Per la seva part, Mena també ha explicat a la comunitat educativa de l’escola abrerenca la proposta de resolució presentada pel grup roig i verd, junt amb d'altres formacions, en què se sol·licita l'inici de la construcció de la  tercera escola d’educació infantil i primària a Abrera l’any 2014. Mena ha expressat el seu convenciment de què aquesta proposta serà l'única que s'aprovarà amb majoria absoluta, en aquesta legislatura, en relació a la construcció d'una escola a Catalunya.

Finalment, tant Iván Serrano, regidor d'Esquerra Unida-IU a Abrera, com el parlamentari d'ICV-EUiA han encoratjat l'AMPA a continuar lluitant per aconseguir la construcció d'aquest edifici i han ofert tot el seu suport.

 

 

 

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El regidor d'EU-IU d'Abrera, Iván Serrano, el diputat Joan Mena i la representant de l'AMPA de l'Escola Nova Abrera.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA