www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
EUiA impulsa la recollida de signatures per la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania
L'Àrea de Polítiques Socials proposa al conjunt de l'organització dur a terme una jornada de sensibilització aquest dissabte arreu del territori
Dimarts, 11 de juny de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


EUiA som una de les organitzacions fedatàries de la campanya per la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania i actualment ens trobem en ple procés de recollida de signatures. Tot i que hi estem participant activament, des de l’Àrea de Polítiques Socials es vol donar un impuls a aquesta recollida, i és per això que proposa al conjunt de les assemblees d’EUiA que aquest proper dissabte, 15 de juny, esdevingui una jornada de sensibilització en favor de la Renda Garantida de Ciutadania, muntant taules arreu del territori per recollir signatures i informar sobre la ILP.

En aquest sentit, l’Àrea de Polítiques Socials d’EUiA i en concret el responsable de la campanya per la Renda Garantida de Ciutadania a la formació, Àngel Pla, anima a organitzar aquesta recollida a les assemblees de base, ja siguin territorials o sectorials, a cada barri i lloc de treball, per fer arribar la proposta de la ILP a tots els racons de Catalunya. Aquesta activitat es podria encabir dins la campanya d’EUiA #Tempsdelluita (per la dignitat de les persones, per una renda garantida).

Aquelles assemblees de base que no tinguin plecs de signatures poden demanar-los a la seu nacional d’EUiA on s’hauran de retornar quan ja estiguin emplenats.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Dirigents d'EUiA de L'Eixample recollint signatures en favor de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA