www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet veu "abominable" la "fugida" de la Infanta a Suïssa i la "col·laboració" de La Caixa en aquest fet
Cristina de Borbó es traslladarà a Ginebra per ocupar-se de la gestió i coordinació dels programes de la Fundació La Caixa amb diverses agències de les Nacions Unides
Dimecres, 31 de juliol de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’EUiA i diputat de L’Esquerra Plural, Josep Nuet, ha titllat aquest dimecres d’"abominable" la decisió de la Infanta Cristina de traslladar-se amb els seus fills a Ginebra (Suïssa), que considera una "fugida" en la que també ha denunciat la "col·laboració" de La Caixa.

 En declaracions a Europa Press, Nuet ha apuntat que el trasllat de la filla del Rei a Ginebra és "una fugida de la seva responsabilitat en el país pel seu grau d’implicació" en “l’afer tan tèrbol" del 'cas Nóos', en el que està imputat el seu marit, Iñaki Urdangarin.

A més, el diputat d’ICV-EUiA al Congrés ha recalcat que en aquesta marxa "hi ha una col·laboració de La Caixa a favor de què la Infanta pugui d’Espanya". "S’ha de denunciar. Em sembla abominable", ha remarcat Nuet.

La Infanta Cristina es traslladarà pròximament juntament amb els seus quatre fills a Ginebra per ocupar-se de la gestió i coordinació dels programes de la Fundació La Caixa amb diverses agències de les Nacions Unides. Segons han informat fonts pròximes al matrimoni, Iñaki Urdangarin seguirà residint a Barcelona per a seguir de prop el procés judicial en el que està imputat. 


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA