www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Mena considera que l’anunci de noves retallades aquest 2013 un dia després de la pròrroga dels pressupostos és “una nova estafa de CiU”
El portaveu adjunt d’ICV-EUiA considera una manca de seriositat que el conseller d’Economia digui que retallarà però no concreti en què
Dimecres, 07 de agost de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


 El conseller d’Economia, Andreu Mas Colell, ha admès aquest dimecres, en ple agost, que el govern de CiU continuarà retallant aquest 2013 per obeir el límit de dèficit de l’1,58% imposat per l’Estat. Ho ha admès aquest dimecres, tot just un dia després que el president de la Generalitat, Artur Mas, aprofités l’anunci de la pròrroga dels pressupostos per prometre que el 2014 no hi haurà més retallades i intentés presentar aquesta pròrroga com un acte de rebel·lia. “És una nova estafa del Govern de Convergència i Unió”, ha lamentat el portaveu adjunt d’ICV-EUiA, Joan Mena. Mena també ha demanat “seriositat” a Mas Colell, que ha anunciat retallades però no ha especificat en què. El portaveu adjunt d’ICV-EUiA ha recordat que, per ara, els ajustos “han afectats els més desafavorits”.

“Artur Mas ja va admetre fa temps que les retallades havien tocat os i que si continuaven hi hauria una fractura social”, ha recordat Mena aquest dimecres després de l’anunci de Mas Colell de que encara n’hi haurà més. El conseller les ha justificat indicant que el Govern ha d’obeir el límit de dèficit imposat per l’Estat, de l’1,58%. Precisament, al coalició havia estès la mà al Govern de la Generalitat per elaborar uns comptes que desobeïssin aquest topall.

Mena ha reclamat a més a Mas Colell “seriositat”. “Ha anunciat noves retallades però no ha dit a quins àmbits afectaran aquestes retallades”, ha lamentat el portaveu adjunt d’ICV-EUiA. Per això, Mena ha exigit al conseller que especifiqui què pensa ajustar ara.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, a la sessió de la comissió d'Ensenyament d'aquest dijous.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA