www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet crida a una gran mobilització aquesta Diada per tal “que les converses entre Mas i Rajoy no prenguin al poble de Catalunya el dret a decidir”
ICV-EUiA reivindica un procés “unitari” cap a la consulta durant l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova
Dimecres, 11 de setembre de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El dret a decidir, ha reivindicat Nuet, “és nostre, el volem exercir, i de cap de les maneres aquestes converses poden amb Mas i Rajoy decidint en nom del poble de Catalunya”. Aquest dilluns, Nuet ja va advertir que el darrer cop que Artur Mas va negociar sobre l’estatus de Catalunya a la Moncloa va ser sota l’executiu de Zapatero, i que llavors la seva intervenció va servir per retallar l’estatut. Enfront d’això, ha reivindicat aquest dimecres Nuet, “som nosaltres qui tenim la paraula, i som nosaltres qui prendrem les decisions”.

En aquest sentit, la coalició ha reclamat de nou aquest Onze de Setembre que no pot ser el govern català en solitari el que dicti el procés cap a la consulta, sinó que han de ser tots els partits i la societat catalana els que l’acordin a través de la comissió del dret a decidir al Parlament i del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. “Allà on s’ha de pilotar el procés és en els marcs unitaris, on són totes les forces polítiques i totes les forces socials”, ha reivindicat el co-coordinador nacional d’ICV Joan Herrera.

Nuet i Herrera han integrat la delegació d’ICV-EUiA que ha fet la tradicional ofrena floral al monument a Casanova. També hi ha format part la co-coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, i el portaveu adjunt de la coalició al Parlament, Joan Mena. Han acudit a més altres diputats, com David Companyon, així com membres d’Alternativa Jove, com el coordinador nacional Enric Aragonès, i dels Joves d’Esquerra Verda.

Sobre la mateixa hora, a Sant Boi de Llobregat, una delegació d’EUiA al Baix Llobregat ha participat en la també tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova. Ha encapçalat aquesta delegació la diputada Lorena Vicioso.
Imprimir compartir, comunitats virtuals
Moment de l'ofrena floral que ha fet ICV-EUiA aquest matí al monument a Rafael Casanova de Barcelona amb motiu de la Diada.

El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, i el portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, amb els co-coordinadors d'ICV Joan Herrera i Dolors Camats a l'ofrena floral a Rafael Casanova amb motiu de la Diada.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA