www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Joan Mena i el coordinador de l’àrea de Món del Treball d’EUiA, amb els treballadors en lluita de Troll, a Canovelles
El portaveu adjunt d’ICV-EUiA es compromet a presentar una resolució al Parlament reclamant una solució al conflicte laboral de l’empresa
Dimarts, 17 de setembre de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


 El portaveu adjunt d’ICV-EUiA, Joan Mena, i el responsable de l’àrea del Món del Treball d’EUiA, Jesús García, van visitar aquest dilluns l’assemblea de treballadors i treballadores de Troll, una empresa de Canovelles (el Vallès Oriental) que pertany al grup Luxiona, i que viu un conflicte laboral arran de l’acomiadament d’una seixantena d’empleats i la rebaixa del sou de la resta. Durant la seva visita, Mena es va comprometre amb els treballadors a portar la seva lluita al Parlament amb una resolució.

El juny passat els treballadors i treballadores de Troll ja van fer una vaga contra l’ERO que havia anunciat l’empresa. Malgrat això, una seixantena de persones van ser acomiadades, Ara, aquests afectats denuncien que encara no han cobrat les indemnitzacions. I els que continuen treballant asseguren que l’empresa els deu una nòmina i els ha rebaixat el 12% del salari.

Davant d’això, Mena va assegurar que portarà el cas al Parlament. Per fer-ho està treballant amb Paco López, de la CGT.

A més, els treballadors faran una manifestació el proper dissabte, 21 de setembre que anirà de Canovelles a Granollers. La marxa sortirà a les sis de la tarda de la plaça de la Constitució a Canovelles i arribarà fins a la plaça Porxada de Granollers.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Membres de l'assemblea de treballadors i treballadores de Troll durant la visita que els van fer el diputat d'ICV-EUiA Joan Mena i el responsable de l'Àrea de Món del Treball d'EUiA, Jesús Garcia.

El portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, atén els mitjans durant la seva visita a l'assemblea de treballadors i treballadores de Troll.

El protaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, el coordinador de l'Àrea de Món del Treball d'EUiA, Jesús Garcia, i el coordinador de la formació a Granollers, Lluís Navarro, conversen amb els treballadors en lluita de Troll, a Canovelles.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA